آموزش نصب کیستون نگزنس (Nexans)
در مقاله ای در مورد اینکه کیستون نگزنس چیست نوشتیم، حال این متن بر روی آموزش نصب کیستون نگزنس تمرکز دارد و می کوشد انواع نصب کیستون با برندهای مختلف را به شما آموزش دهد. اما اجازه بدهید قبل از ورود به بحث اصلی، درباره ماهیت کیستون به شما توضیحاتی ارائه بدهیم. اگر به خواندن این گونه مقالات علاقهمند هستید، خواندن این نوشتار را از دست ندهید. کیستون ها در شمار تجهیزات راه اندازی و نصب شبکه ها قرار می گیرند. به بیانی دیگر ابزارآلاتی هستند که جهت برقراری ارتباط کابل ها کاربری دارند.
به کمک این تجهیزات، کابل ها به سیستم ها و دستگاه های دیگر اتصال می یابند. این ابزارها که به عنوان تجهیزات شبکه تولید و عرضه می شوند، دارای مدل های مختلفی هستند که هر یک کارایی ویژه ای دارند. برند نگزنس نیز از جمله برندهای معتبر و معروفی است که در تمام دنیا معروف و شناخته شده است. محصولات کیستون نگزنس دارای دفترچه راهنما می باشد. همچنین، این محصول تحت عنوان پریز شبکه نیز شناخته می شود. این نوع پریز می تواند کابل ها را به سایر تجهیزات نظیر روتر و سوئیچ اتصال دهد. این قطعه می تواند از یک طرف به یک درگاه مادگی اتصال یابد و از دیگر سو به کابل ها. کیستون ها در بخش های گوناگونی نظیر فیس پلیت ها و جعبه پریزهای روکار مورد استفاده قرار می گیرند.
آموزش نصب کیستون UTP نگزنس
برخی کاربران این گونه تصور می کنند که این قطعه فقط جهت تجهیزات شبکه و تلفن طراحی شده است. اما واقعیت امر این است که کارایی این قطعه فقط به این مورد محدود نمی شود. کیستون ها را می توان بر مبنای فاکتورهای گوناگونی که وجود دارد، دسته بندی کرد. یکی از این عوامل، کیفیت جنسی است که در آن بکار رفته است. به عنوان مثال، برخی از این محصولات از جنس پی وی سی ساخته شده و در محصولات دیگر بدنه فلزی برای آنها انتخاب شده است. پریز شبکه ای که از جنس فلز ساخته شده است، بیشتر جهت مکانهایی که محل عبور جریان برق است ، مورد کاربری قرار می گیرد. طریقه نصب این مدل کیستون در جدولی که همراه محصول عرضه می شود، وجود دارد.
نصاب می تواند با مراجعه به این جدول، به درستی آموزش ببیند و مطابق با رنگ هایی که در جدول و سیم های کابل موجود است، کار نصب را انجام دهد. شایان ذکر است این جدول دارای دو ردیف رنگی می باشد که تحت عناوین a و b مشخص شده اند. حتما برای نصب باید از آچار استفاده کنید. همچنین مراقب باشید هر گونه گرد و خاکی داخل کیستون ها نباشد. همچنین توجه داشته باشید تاب موجود در کابل را تا انتها باز نکنید وگرنه با مشکل مواجه خواهید شد. به عبارتی، باز کردن کامل پیچ کابل باعث می شود تا عملکرد شبکه مختل شده و سرعت آن افت کند.
آموزش نصب کیستون SFTP نگزنس
کافی است سری به دفترچه راهنما یا وب سایت هایی بزنید که این آموزش ها را در مقالات و پست های خود گنجانده اند. امتیاز دیگر این نوع کیستون، زاویه صد و هشتاد درجهای آن است. بدنه این نوع قطعه، از جنس فلز بوده و سازگاری و انطباق پذیری بسیار بالایی با کابلهای پوشش دار دارد. همچنین این محصول برای شبکههای صنعتی و مکانهایی که سیگنالهای ناخواسته یا نویز بیشتری در آنها دیده میشود، مناسب میباشد. در این محصول نیز جدول رنگی وجود دارد که روی بدنه این قطعه نقش بسته است.
آموزش نصب این کیستون باکمک رنگ هایی که در کالا به کار رفته است بسیار آسان می باشد. با توجه به رنگهایی که روی بدنه کیستون و رنگهای کابل مشاهده میشود، به کمک آچار پانچ به درستی کابلها را از سوراخ های مناسب خود عبور دهید. به عنوان مثال؛ فقط کافی است رشته رنگ نارنجی را از سوراخی که علامت نارنجی در کنار آن درج شده است، بگذرانید. از متداولترین مواردی که میتوان از این کیستونها استفاده کرد، میتوان به پریزهای روکار و توکار اشاره نمود. شایان ذکر است، کیستون ها بر مبنای آخرین معیارهای جهانی طراحی و ساخته می شوند.
نوع رنگ هایی که در کیستون نگزنس SFTP به کار رفته است خاکستری است. که هر کدام از آن ها نیز درون یک کیسه نایلونی به صورت پلمپ شده تقدیم کاربر می گردد. بخش های چهارگانه تشکیل دهنده این قطعه عبارت اند از یک بخش پلاستیکی، دو بخش آهنی که به روکش و فویل کابل شبکه پانچ می گردد. همانطور که قبلا نیز گفته شد، برای نصب راحت تر آن می توان از آچار پانچ کیستون نگزنس کمک گرفت. اما پانچ کردن به وسیله دست هم صورت می گیرد. این قطعات قابلیت اتصال به پچ پنل و ترانکینگ را دارا هستند.
آموزش نصب کیستون نگزنس Cat7
زمانی می توانیم نصب کیستون Cat7 نگزنس را در برنامه خود داشته باشیم که از سرعت و عرض باند و ویژگی نویز گریزی آن برخوردار شویم. در واقع لازم است همه تجهیزات آن از نوع Cat7 باشد. این محصول در پکیجهای بیست و چهار عددی به همراه یک دفترچه راهنما به کاربر تقدیم می گردد. با مطالعه این دفترچه راهنما می توان به راحتی کابل ها را درون کیستون ها پانچ کرد.
نکته ای درباره سیم بندی کیستون نگزنس
اگر آموزش نصب کیستون نگزنس را به وسیله مشاهده فیلم های ویدیویی فراگرفته باشید، حتما با نوع سیم بندی در کیستون نگزنس آشنا شده اید. این سیم بندی دارای دو طیف A و B می باشد. هنگامی که شما کیستون کلاس B را در نظر می گیرید، رنگ هایی که به شما نشان داده خواهد شد، با آن رنگی که در سوکت زدن به کار می رود، مغایرت خواهد داشت. اما عملکرد خود کیستون کلاس B می بایست از سمت سفید، نارنجی باشد که در انتها به قهوه ای ختم می شود. توجه داشته باشید، انتخاب و چیدن رنگ ها در کیستون ها باهم فرق دارند. بنابراین در زمان نصب و پانچ کردن به برچسب رنگی که روی کیستون نگزنس تعبیه شده است، توجه داشته باشید.
مرحله پس از استفاده از قفل کردن کابل ها و چینش
برای نصب کیستون نگزنس، مربیان توصیه می کنند حتما از آچار پانچ نگزنس استفاده کنید تا کابل ها در مکان مناسب خود ثابت شوند. بسیاری از پانچ ها می توانند باعث قطع شدن دیگر رشته های اضافی شوند. برای همین نصاب پس از قفل کردن رشته های رنگی درجای خود از آچار مخصوص کمک می گیرد تا رشته ها همدیگر را قطع نکنند.
وسایل مورد نیاز
قبل از نصب کیستون نگزنس خوب است این وسایل را تهیه کرده و کنار دست داشته باشید. تهیه این اقلام می تواند سرعت و کیفیت کار شما را بهبود دهد. وسایلی که برای نصب کیستون ها در انواع مختلف به کار می رود، عبارت اند از :
- آچار مخصوص پانچ شبکه
- سیم چین
- سیم لخت کن
پس از این که فیلم آموزش نصب کیستون نگزنس را مشاهده و وسایل مورد نیاز را تهیه نمودید، نخستین وسیله ای که برای نصب کیستون نگزنس به کارتان می آید، آچار کیستون نگزنس است . این نوع آچارها از انواع مختلفی برخوردار هستند. ولی شما به عنوان نصب کننده مبتدی می توانید از یک آچار ساده نیز کمک بگیرید. سیم چین یا قیچی سیم بر نیز یک نوع ابزار فنی است که برای برش سیم ها و کابل به کار می رود.
این وسیله در صنایع و حوزه هایی که مرتبط با برق و الکترونیک می باشد، بسیار کاربرد دارد. سیم لخت کن نیز همانطور که از نام آن بر می آید، وظیفه دارد تا پوشش کابل را بردارد . این ابزار نیز دارای انواع مختلفی است که می توان به سیم لخت کن ساده دستی، حرارتی و اتوماتیک اشاره کرد. شرکت ارتباطات و تجهیزات شبکه پودسان