راهنمای خرید بهترین پچ پنل در ایران به صورت جامع
اگر قصد خرید یک پچ پنل کاربردی با ویژگی های عالی و قیمتی ایده آل را دارید، راهنمای خرید پچ پنل حسابی به کارتان می آید! یک سوال مهم؛ می دانید پچ پنل چیست و چه نقشی در شبکه ایفا می کند؟!
اگر در جریان پاسخ سوال فوق الذکر نیستید، تیتر بعدی را به هیچ قیمتی از دست ندهید!
بیشتر بخوانید : معرفی پچ پنل لگراند
آشنایی مختصر و مفید با پچ پنل و نقش آن در شبکه
پچ پنل یکی از پرکاربردترین تجهیزات پسیو شبکه به شمار می آید. این قطعه مستطیل شکل که عمدتا از 12 یا 24 پورت برخوردار می باشد، امکان ایجاد یک سیستم کابل کشی منظم، منعطف و مطمئن را در شبکه میسر می سازد. ابزار کارآمد مذکور که وظیفه اتصال کابل ها به تجهیزات شبکه نظیر روتر، سوییچ و… را بر عهده دارد، در انتهای مسیر کابل ها مستقر می گردد. به عبارت ساده تر؛ با وجود این وسیله نودهای شبکه به جای این که به طور مستقیم به تجهیزات موجود متصل شوند، به این ابزار وصل شده و بدین ترتیب ارتباط خود را با سایر تجهیزات برقرار می سازند.
حال ممکن است این سوال ذهنتان را به خود درگیر کرده باشد که آیا کابل کشی شبکه بدون وجود پچ پنل غیر ممکن است؟!
خیر. شما می توانید بدون استفاده از پچ پنل هم کابل کشی شبکه تان را رو به راه کنید. اما اگر با یک سیستم کابل کشی بی نظم و سردرگم کننده رو به رو شدید، تعجب نکنید!
بیشتر بخوانید : کابل فیبر نوری
مزایای استفاده از پچ پنل
اگر فکر می کنید تنها کاربرد پچ پنل در شبکه نظم بخشیدن و دسته بندی کابل هاست، سخت در اشتباهید! این وسیله کاربردی مزایای متعدد و متنوع دیگری هم دارد. مثلا:
- پچ پنل کار مدیریت و شناسایی کابل ها را بسیار ساده و بی دردسر می کند. با وجود این وسیله بی نظیر شما می توانید به برچسب زدن کابل ها و پورت ها پرداخته و بدین ترتیب کار تشخیص آن ها را برای خودتان آسان کنید!
- پچ پنل مانع از پیچ خوردگی و تا شدن کابل ها شده و به نظم چشمگیر آن ها کمک می کند.
- با وجود پچ پنل کار عیب یابی کابل ها و تنظیم مجدد آن ها مثل آب خوردن ساده است.
- اگر از پچ پنل استفاده کنید، ریسک قطع شدن کابل ها را به حداقل رسانده اید.
- …
جالب و در عین حال لازم است بدانید که پچ پنل ها در انواع متعدد و متنوعی در بازار موجودند. شما می توانید مناسب ترین نوع آن ها را بر اساس نیاز و نوع شبکه انتخاب نموده و خریداری کنید.
مطلب پیشنهادی: بهترین برند کیستون شبکه چیست؟
لذت خریدی موفق را با جامع ترین راهنمای خرید پچ پنل در ایران تجربه کنید!
یکی از مهم ترین نکاتی که توجه به آن در هنگام خرید پچ پنل الزامی است، Loaded یا Unloaded بودن این ابزار است. در این قسمت از راهنمای خرید پچ پنل به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت!
Loaded یا Unloaded بودن پچ پنل
پچ پنل های Loaded دسته ای از کاربردی ترین انواع پچ پنل های شبکه هستند که دارای کیستون می باشند. این در حالی است که نوع Unloaded این تجهیزات فاقد کیستون است. در مدل Loaded کانکتورهای LC و MTP به صورت ثابت نصب شده اند. از همین رو اگر خطا یا اختلالی رخ دهد، ناچارا می بایست پچ پنل را به طور کامل عوض کنید. اما در نوع Unloaded در صورت بروز خطا مجبور به تعویض کامل پچ پنل نیستید و تنها با تعویض پورت ها می توانید مشکل را مرتفع سازید.
یکی دیگر از مهم ترین نکاتی که باید هنگام خرید پچ پنل به آن توجه نمایید، تعداد پورت های این ابزار است. این قسمت از راهنمای خرید پچ پنل را به بحث درباره پورت های پچ پنل اختصاص می دهیم.
تعداد پورت
همانطور که قبلا گفتیم، پچ پنل قطعه ای مستطیل شکل و شامل تعدادی پورت است که در داخل رک قرار گرفته و نظمی مثال زدنی به کابل کشی شبکه میبخشد. توجه به تعداد پورت های پچ پنل در هنگام خرید این تجهیزات ضروری است. پچ پنل ها در انواع 12 پورتی، 24 پورتی، 48 پورتی و… در بازار موجود می باشند. شما می توانید با در نظر گرفتن ابعاد شبکه و نیاز سیستم مناسب ترین پچ پنل را برگزیده و خریداری کنید. البته این نکته را هم مد نظر داشته باشید که ممکن است روزی ناچار به ارتقاء شبکه شوید. پس بهتر است این قطعه را در پورت های بیش از نیاز سیستم بخرید تا بعدها خیالتان از بابت ارتقاء شبکه راحت باشد!
از دیگر نکات مهمی که توجه به آن در هنگام خرید پچ پنل ضروری است، اندازه این وسیله است. اهمیت این مسئله ما را بر آن داشته که این قسمت از راهنمای خرید پچ پنل را به این مسئله اختصاص دهیم!
اندازه
شاید برایتان جالب باشد بدانید که واحد اندازه گیری پچ پنل یونیت رک است. حتما می پرسید یونیت رک چگونه واحد اندازه گیری ای است؟!
واحد اندازه گیری یونیت رک؛ واحد اندازه گیری ای است که با هدف اندازه گیری ارتفاع قابل نصب در رک های 19 یا 23 اینچ مورد استفاده قرار می گیرد. عموما برای نشان دادن ارتفاع از علائم اختصاری U و RU استفاده می کنند. توجه داشته باشید که RU تنها در ظرفیت های بالا به کار گرفته می شود.
شیلد دار یا بدون شیلد بودن پچ پنل ها یکی دیگر از مهم ترین نکاتی است که حیف است جای آن در راهنمای خرید پچ پنل خالی باشد!
شیلد دار یا بدون شیلد بودن پچ پنل
پچ پنل ها به دو صورت شیلد دار و بدون شیلد طراحی و تولید شده و روانه بازار مصرف می شوند. پچ پنل های شیلد دار که قادر به پشتیبانی از اینترنت های سرعت بالا هستند، بهترین گزینه برای محیط های با EMI بالا به شمار می آیند. این در حالی است که اگر قدرت کابل ها و میزان نویز موجود در محیط چندان زیاد نباشد، می توان از پچ پنل های بدون شیلد استفاده کرد.
توجه به تناسب پچ پنل با نوع کابل اترنت در هنگام خرید این تجهیزات از اوجب واجبات است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه تیتر بعدی را از دست ندهید!
مطلب پیشنهادی: نقش پچ کوردها در تجهیزات شبکه
بررسی تناسب پچ پنل و نوع کابل اترنت
همان طور که در جریان هستید، کابل های شبکه در انواع متعدد و متنوعی در بازار موجود هستند که از جمله مهمترین آنها میتوان به CAT5 و CAT6 اشاره کرد. بر همین اساس پچ پنل های شبکه را به دو دسته کلی پچ پنل های CAT5e و CAT6a تقسیم بندی می کنند. بنابراین اگر نوع کابل استفاده شده در شبکه CAT5 باشد، می بایست پچ پنل متناسب با آن یعنی CAT5e را خریداری نموده و مورد استفاده قرار دهید!
پودسان؛ عرضه کننده بی رقیب پچ پنل های مرغوب و ارزان!
اگر قصد دارید با خرید پچ پنل های با کیفیت و ارزان، نظم و امنیت را مهمان همیشگی شبکه تان کنید؛ پیشنهاد ما به شما خرید از شرکت ارتباطات شبکه پودسان است. با پودسان بهترین ها را در اختیار بگیرید!