به پـودسـان خـوش آمدید

پچ پنل لگراند چیست + هر آنچه لازم است درباره آن بدانید!

فهرست مطالب

پچ پنل لگراند چیست | ارتباطات شبکه پودسان

پچ پنل لگراند چیست؟

پچ پنل لگراند چیست ؟ پچ پنل لگراند یکی از کاربردی ترین تجهیزات پسیو شبکه محسوب می شود که توسط کمپانی صاحب نام لگراند تولید و عرضه می گردد. به طور کلی تجهیزات شبکه با هدف ساده سازی اتصال و ارتباط اجزای سخت افزاری موجود در شبکه های کامپیوتری مورد استفاده قرار می گیرند. البته ناگفته نماند که وجود برخی از این تجهیزات چندان ضروری نیست. اما نبود آن ها می تواند هزینه های چشمگیری را به شبکه تحمیل کند. پچ پنل یکی از این تجهیزات است! شبکه ای بزرگ را تصور کنید که شامل تجهیزات بسیاری است. تجهیزاتی که به منظور برقراری ارتباط با یکدیگر نیازمند یک اتصال ایمن هستند. اگر قرار باشد همه این تجهیزات لگراند را با کابل به یکدیگر و به هاب، سرور، سوئیچ و روتر وصل کنیم، با حجم قابل توجهی از کابل ها مواجه می شویم که مدیریت آن ها بسیار دشوار و گاها غیرممکن به نظر می رسد. چاره چیست؟ برای رفع این معضل چه باید کرد؟!

پچ پنل لگراند|ارتباطات شبکه پودسان

پچ پنل لگراند؛ پایان بی نظمی کابل های موجود در شبکه های کامپیوتری!

آنچه برای پایان دادن به بی نظمی کابل های موجود در شبکه های کامپیوتری نیاز دارید، پچ پنل لگراند است. پچ پنل لگراند که ظاهری مستطیل شکل و فلزی دارد، از تعدادی پورت برخوردار می باشد. این پورت ها به عنوان واسط میان کابل شبکه لگراند و سایر تجهیزات موجود در شبکه کامپیوتری نظیر هاب، روتر و سوئیچ عمل می کنند. با وجود این تجهیزات مدیریت کابل ها به هیچ عنوان کار سختی نیست! فروش پچ پنل لگراند عمدتا به دو صورت Loaded و Unloaded صورت می پذیرد. اگر قصد خرید دارید، از ما به شما نصیحت؛ نخست با تفاوت این دو نوع پچ پنل آشنا شوید و سپس برای آرامش و اطمینان خاطر خودتان هم که شده، این محصول را از شرکت ارتباطات شبکه پودسان خریداری کنید! از تناسب قیمت این تجهیزات در این مجموعه هرچه برایتان بگوییم، حق مطلب را ادا نکرده ایم. باور ندارید؟! مقایسه کنید تا ایمان بیاورید!

 

 

پچ پل لگراند Loaded

در این دسته از پچ پنل های ساخت لگراند کیستون ها را به صورت پیش ساخته بر روی پچ پنل نصب می نمایند. لازم به ذکر است که امکان جداسازی کیستون ها در این نوع میسر نمی باشد.

 

 

پچ پنل لگراند Unloaded

در این مدل پچ پنل لگراند که طرفداران بسیاری هم دارد، ریل خالی و بدون کیستون عرضه می گردد. شما می توانید کیستون های دلخواه را بر روی ریل نصب نموده و مورد استفاده قرار دهید.

پچ پنل لگراند|ارتباطات شبکه پودسان

 

 

مزایای پچ پنل لگراند

اگر فکر می کنید تنها مزیت این تجهیزات به ارمغان آوردن نظم برای کابل های شبکه است، باید خدمتتان بگوییم که اشتباه می کنید. این تجهیزات کاربردی مزایای دیگری هم دارند. برای مثال شرایطی را متصور شوید که می خواهید یک کاربر یا به اصطلاح کلاینت جدید را به شبکه یا سرور اضافه کنید. اگر پچ پنل نباشد، باید کلی وقت و هزینه صرف کابل کشی کلاینت جدید کنید. اصلا از زمان و هزینه صرف شده گذشته، با این کار موجبات تشدید بی نظمی های شبکه را هم فراهم می کنید!

حالا اگر عکس قضیه فوق رخ دهد، چه باید کرد؟! یعنی حالتی که بخواهیم اتصال یک کلاینت متصل به شبکه را قطع کنیم! چگونه می خواهید کابل این کلاینت را از میان هزار و یک کابل رنگارنگ موجود بیابید و  اتصالش را قطع کنید؟! جالب است بدانید که امکان شماره گذاری پورت ها در پچ پنل های بی نظیر لگراند وجود دارد. اگر از همان ابتدا از این پچ پنل ها استفاده کنید، هیچ کدام از این موقعیت ها برایتان دردسر ساز نخواهند شد.

از دیگر مزایای مهم این تجهیزات می توان موارد زیر را برشمرد:

  • مقیاس پذیری
  • کاهش در هم پیچیدگی و گره خوردن کابل ها
  • کاهش هزینه خرید کابل به دلیل استفاده از کابل های کوتاه تر
  • تعمیر و نگهداری ساده و بی دردسر کابل ها

ما می نویسیم پچ پنل جزء تجهیزات ضروری شبکه نیست. اما شما بخوانید حضور پچ پنل در شبکه ضروری تر از ضروری است!

 

پچ پنل لگراند|ارتباطات شبکه پودسان

آشنایی مختصر و مفید با انواع پچ پنل لگراند

کلیه پچ پنل های موجود در بازار را براساس معیارهای مختلف به انواع گوناگونی تقسیم بندی می کنند. در ادامه هر یک از این دسته بندی ها را معرفی و به اختصار مورد بررسی قرار می دهیم.

  • دسته بندی بر اساس تعداد پورت ها

آیا تا به حال نام پچ پنل 24 پورت لگراند را شنیده اید؟ پچ پنل 48 پورت چه؟! یکی از رایج ترین معیارهای دسته بندی پچ پنل ها دسته بندی آن ها بر اساس تعداد پورت است. این تجهیزات را بر این مبنا به انواع 12 پورت، 24 پورت، 48 پورت و… تقسیم بندی می کنند.

  • دسته بندی بر اساس ماژولار بودن یا نبودن

ماژولار بودن یکی از مهم ترین مشخصاتی است که یک پچ پنل می تواند از آن برخوردار باشد. حتما می پرسید ماژولار بودن یعنی چه؟! وقتی می گوییم یک پچ پنل ماژولار است، یعنی امکان استفاده از کیستون های مختلف بر روی آن میسر می باشد. لازم به ذکر است که در صورت خرابی یکی از کیستون ها نیازی به تعویض کل مجموعه نیست. همان یکی را تعویض کنید، کفایت می کند! خُب با این اوصاف چه تعریفی برای پچ پنل غیر ماژولار به ذهنتان می رسد؟! بله؛ درست حدس زدید! پچ پنل غیر ماژولار به گونه ای ساخته شده است که نصب کیستون های مختلف بر روی آن امکان پذیر نمی باشد. این پچ پنل ها با یک نوع کیستون که آن هم قابلیت تعویض ندارد، طراحی و تولید می شوند!

  • دسته بندی بر اساس استاندارد CAT     

پچ پنل های لگراند را بر اساس استاندارد CAT به انواع زیر تقسیم بندی می کنند:

    • پچ پنل CAT5e
    • پچ پنل CAT6
    • پچ پنل CAT6a
    • پچ پنل CAT7

توجه داشته باشید که در صورت استفاده از پچ پنل های Unloaded می بایست از کیستون های سازگار با استاندارد آن ها استفاده کنید.

پچ پنل لگراند|ارتباطات شبکه پودسان

  • دسته بندی بر اساس شیلددار و بدون شیلد بودن

پچ پنل شیلددار که آن را تحت عنوان پچ پنل محافظ دار نیز نامگذاری می کنند، با اختصار SFTP نیز شناخته می شود. مانند پچ پنل CAT6 SFTP لگراند. این پچ پنل های کاربردی متشکل از یک پنل فلزی و کیستون جک های شیلد شده و با پوشش فلزی می باشند. استفاده از این نوع پچ پنل ها در محیط های دارای تداخل RFI/EMI بالا رواج دارد. پچ پنل های بدون شیلد را تحت عنوان پچ پنل UTP نیز می شناسند. مانند پچ پنل CAT6 UTP لگراند. جک کیستون های موجود در ساختار این پچ پنل ها فاقد شیلد است.

پارت نامبر پچ پنل لگراند

جالب است بدانید که پچ پنل 24 پورت CAT6 UTP لگراند را تحت عنوان لگراند 033561 و پچ پنل 24 پورت CAT6 SFTP لگراند را با نام لگراند 033563 نیز می شناسند!

پچ پنل لگراند|ارتباطات شبکه پودسان
پچ پنل لگراند با کیفیت می خواهید؟! کجا بهتر از شرکت ارتباطات تجهیزات شبکه پودسان؟!
اگر به فکر خرید تجهیزات شبکه مانند خرید کابل شبکه و … از یک مرکز فروش معتبر، مطمئن و منصف هستید، پیشنهاد طلایی ما به شما شرکت ارتباطات شبکه پودسان است. یک بار بخرید، یک عمر استفاده کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *